Betongarbeidere på bygningsplass

Om oss

H-Betong AS er et ungt selskap med lang erfaring og betongfaget i ryggraden.

Brødrene Ole Eirik og Anders Mæland startet eget byggefirma i 2009, og etablerte seg raskt i region, som bolig og hytte leverandør på Haugalandet, Ullensvang og Haukeli. I 2013 utvidet Brødrene Mæland virksomheten sin med betongarbeid som en større del av driften. Selskapet fikk Gaselle-status i 2016.

Haugaland Bygg og Betong ble stiftet i 2012. Selskapet leverte både bygg- og betongarbeid til et stort kundesegment innen alt fra fritidsboliger til større landbruks- og industribygg, samt kaistøyping.

I 2020 valgte begge selskaper å rendyrke betongarbeidet i et og samme selskap. H-Betong er resultatet av to ulike selskapers vekst og sterke utvikling innen betongarbeid for et bredt kundesegment.

H-Betong er etablert på to selskapers felles mål om å levere solid arbeid basert på grundig fagkunnskap og lang erfaring.

God dialog med kunden er svært viktig for oss gjennom hele prosjektprosessen. Vi i H-Betong jobber alltid for å kunne levere best mulige løsninger etter kundens ønske og behov. Våre samarbeidspartneren er lokale entreprenørar med lang erfaring.

Betong til store og små prosjekter

Nybygg

Skal du bygge nytt hus eller næringsbygg? Vi i Haugaland Bygg & Betong vet hvor viktig det er at du får gjennomføre det byggeprosjektet du drømmer om på en god måte. Vi har god erfaring med alle former for nybygg, og kan utføre både grunnarbeid og tømreroppdrag. Vi bygger både hytter, hus, industribygg og driftsbygninger i landbruket.

Rehabilitering

Ved å gjennomføre en god rehabilitering tar du vare på husets eller hyttas historie og sjarm, samtidig som du får funksjonelle og brukervennlige løsninger. Vi har bred kompetanse innen rehabilitering av eldre hus. Vi kan gi deg gode råd om hvilke tiltak som vil lønne seg for ditt hus eller din hytte, samtidig som vi har tømrer- og murerkompetansen som trengs til oppussning av bygningen. Vi gjør rehabilitering på grunnmur, tetter murer og murer påbygg. Ved å modernisere huset ditt vil du også oppnå effekt med energibesparing.

Stein

Drømmer du om en ny mur av naturstein eller belegningsstein i hagen din? Kanskje du har lyst på en naturlig trapp av stein, eller hva med trapp i marmor? Vi utfører det meste innen steinlegging og muring, og gir både hagen og huset ditt det unike og personlige preget.

Betong

Vi tar på oss betongarbeid for både private hus og fritidsboliger, i tillegg til støyping av større næringsbygg og driftsbygninger i landbruket. Kaistøyping er også noe vi er stolte over å kunne tilby våre kunder. Vi kan også tilby tømreroppdrag og ferdigstilling av byggeprosjektet, i andre tilfeller samarbeider vi tett med flere andre entreprenører i lokal byggebransje.

Noen bilder fra våre oppdrag